Fira del Pa Amb Oli

El millor
pa amb oli
del món

Logo Fira del Pa amb Oli

El I Campionat del Món del Pa amb Oli constarà de dues fases: la fase prèvia i la fase final.

Fase prèvia

Es farà una competició a cada una de les illes (Mallorca, Menorca, Pitiüses), i una a nivell internacional que es celebrarà a Mallorca.

  • Fase prèvia de la categoria Internacional: 19 de febrer a Mallorca. Seu de Restauració Mallorca de 11.00 a 12.00 hores. (C/Aragó 215, Palma)
  • Fase prèvia de la categoria de Mallorca: 19 de febrer a Mallorca. Seu de Restauració Mallorca de 12.00 a 14.00 hores. (C/Aragó 215, Palma)
  • Fase prèvia de la categoria de Menorca: 20 de febrer a Menorca. 12.00 a 14.00 hores. Lloc i direcció pendent de confirmació.
  • Fase prèvia de la categoria de Pitiüses: 21 de febrer a Eivissa de 12.00 a 14.00 hores. Lloc i direcció pendent de confirmació. 

Els guanyadors de la fase prèvia es donaran a conèixer el divendres 22 de febrer.

Fase final 

La fase final del I Campionat del Món del Pa amb Oli es celebrarà a Mallorca durant la I Fira del Pa amb Oli amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

  • El dia 28 de febrer els guanyadors de cada illa i de la categoria internacional de la fase prèvia competiran entre si per escollir el millor pa amb oli del món.

El campió es donarà a conèixer el mateix dia 28 de febrer.

El mejor
pa amb oli
del mundo

Logo Fira del Pa amb Oli

El I Campeonato del Mundo del Pa amb Oli constará de dos fases: la fase previa y la fase final.

Fase previa

Se hará una competición en cada una de las islas (Mallorca, Menorca, Pitiusas), y una a nivel internacional que se celebrará en Mallorca.

  • Fase previa de la categoría Internacional: 19 de febrero en Mallorca. Sede de Restauración Mallorca de 11.00 a 12.00 horas. (C/Aragón 215, Palma).
  • Fase previa de la categoría de Mallorca: 19 de febrero en Mallorca. Sede de Restauración Mallorca de 12.00 a 14.00 horas. (C/Aragón 215, Palma).
  • Fase previa de la categoría de Menorca: 20 de febrero en Menorca. 12.00 a 14.00 horas. Lugar y dirección pendiente de confirmación.
  • Fase previa de la categoría de Pitiusas: 21 de febrero en Ibiza de 12.00 a 14.00 horas. Lugar y dirección pendiente de confirmación.

Los ganadores de la fase previa se darán a conocer el viernes 22 de febrero.

Fase final

La fase final del I Campeonato del Mundo del Pa amb Oli se celebrará en Mallorca durante la I Fira del Pa amb Oli con motivo de la Diada de les Illes Balears.

  • El día 28 de febrero los ganadores de cada isla y de la categoría internacional de la fase previa competirán entre sí para escoger el mejor pa amb oli del mundo.

El campeón se dará a conocer el mismo día 28 de febrero.