Noticies

Mallorca i Eivissa s’enfrontaran a la final del I Campionat del Món del Pa amb Oli

  • La final tindrà lloc demà dijous 28 de febrer a les 13.00 hores en el Parc de Sa Feixina amb motiu de la Diada dels Illes Balears que organitza el Govern

La final del I Campionat del Món del Pa amb Oli es disputarà entre el bar Es Llogaret, de Mallorca, i el restaurant Ca n’Alfredo, d’Eivissa, que han resultat ser els guanyadors de les fases prèvies del certamen.

Tots dos presentaran les seves creacions gastronòmiques, un pa amb oli de bacallà amb pebres torrats així com un pa amb oli a base de ‘peix sec’ de Formentera respectivament, enfront d’un jurat d’excepció format per alguns dels millors xefs de la comunitat i experts culinaris.

Entre tots ells destaca el xef amb estrella Michelin i president del jurat, Andreu Genestra; el coordinador del jurat i membre de la Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares (ASCAIB) Igor Rodríguez; Miquel Calent, xef del restaurant Can Calent i presentador del programa ‘Fred i Calent’ d’IB3 Televisió; Toni Gelabert, forner de la Pastisseria Real i guanyador del millor pa moreno de Mallorca 2018; Pep Magraner, president de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears; Sebastià Solivellas, president de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca; Tomeu Mas, propietari del restaurant Sa Llimona; Tomás Graves, escriptor del llibre ‘Volem Pa amb Oli’ i Joan Miquel Perpinyà, director del Periódico de Ibiza y Formentera.

El gran combat, que se celebra amb motiu de la I Fira del Pa amb Oli en el marc de la Diada dels Illes Balears que organitza el Govern, es disputarà demà dijous 28 de febrer a les 13.00 hores a un ring d’excepció: el parc de Sa Feixina. L’esdeveniment, obert al públic en general, tindrà lloc concretament en la zona més pròxima al mar on se situen les casetes de la mostra gastronòmica.

El guanyador de ‘El Millor Pa amb Oli del Món’ i els finalistes podran vendre el seu Pa amb Oli, a un preu de 6€, durant els quatre dies de la Fira del Pa amb Oli que se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada dels Illes Balears.

El I Campionat del Món del Pa amb Oli, organitzat per AgenciaCom i Restauración Mallorca, juntament amb la col·laboració del Govern dels Illes Balears, comptarà també amb l’ajuda de l’Associació de Forners i Pastissers dels Illes Balears, ASCAIB, la D.O. Oli de Mallorca, Oliva de Mallorca, Bodegas José Luis Ferrer, Coca-Cola i Lafiore. Així com la col·laboració d’IB3, Cadena SER, Mallorcadiario.com i Televisió d’Eivissa i Formentera com a mitjans oficials.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *