Noticies

Ca n’Alfredo finalista de les Pitiüses del I Campionat del Món del Pa amb Oli

El restaurant Ca n’Alfredo d’Eivissa, s’ha convertit en el finalista de les Pitiüses del I Campionat del Món del Pa amb Oli, durant la fase prèvia que s’ha celebrat avui a l’hotel THB Los Molinos d’Eivissa, amb un pa amb oli de peix sec de Formentera.

El jurat encarregat d’escollir el millor pa amb oli ha estat format per Igor Rodríguez, coordinador del jurat, membre de la Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares i xef del restaurant El Txoko; Miquel Calent, xef del restaurant Can Calent i presentador del programa ‘Fred i Calent’ d’IB3 televisió; Pep Magraner, president de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i Joan Miquel Perpinyà, director del Periódico de Ibiza y Formentera.

Els finalistes de Mallorca i les Pitiüses de la fase prèvia competiran entre sí per escollir ‘El millor Pa amb Oli del Món’ el 28 de febrer de 13.00 a 14.00 hores a Sa Feixina, coincidint amb la inauguració de la Fira del Pa amb Oli. El campió es donarà a conèixer el mateix 28 de febrer.

El guanyador de ‘El Millor Pa amb oli del Món’ i els finalistes podran vendre el seu Pa amb Oli, a un preu de 6€, durant els quatre dies de la Fira del Pa amb Oli que es celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

El I Campionat del Món del Pa amb Oli, organitzat per AgenciaCom i Restauración Mallorca, juntament amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, compatarà també amb l’ajuda de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, ASCAIB, la D.O. Oli de Mallorca, Oliva de Mallorca, Bodegas José Luis Ferrer, Coca-Cola i La Fiore. Així com la col·laboració de IB3, Cadena SER, Mallorcadiario.com i Televisió d’Eivissa i Formentera com a mitjans oficials.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *