Noticies

El Llogaret finalista de Mallorca del I Campionat del Món del Pa amb Oli

Una desena de restaurants han participat a la fase prèvia de Mallorca d’aquest campionat

El Llogaret s’ha convertit en el finalista de Mallorca del I Campionat del Món del Pa amb Oli, durant la fase prèvia que s’ha celebrat avui a la seu de Restauración Mallorca, amb un pa amb oli de bacallà amb prebes torrats i salsa de tomàtiga dolça.

El segon classificat d’aquesta fase prèvia ha estat Blat al Sac, amb un pa amb oli de bacallà amb muselina de tinta de calamar. Mentre que el tercer lloc ha estat per Cafeteria Mallorca amb un pa amb oli de salmó i anxoves, acompanyat de verdures saltetjades.

El jurat encarregat d’escollir el millor pa amb oli ha estat format per Andreu Genestra, president del jurat i xef amb estrella Michelin; Igor Rodríguez, coordinador del jurat i membre de la Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares; Miquel Calent, xef del restaurant Can Calent i presentador del programa ‘Fred i Calent’ d’IB3 televisió;Toni Gelabert, forner de la Pastisseria Real i guanyador del millor pa moreno de Mallorca 2018; Pep Magraner, president de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears; Sebastià Solivellas, president de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca; Tomeu Mas, propietari del restaurant Sa Llimona, i Tomás Graves, escritor del llibre ‘Volem Pa amb Oli’.Una desena restaurants de Mallorca han competit per ser ‘El millor Pa amb Oli del Món’ a la fase prèvia a Mallorca que s’ha duit a terme de 11.00 a 14.00 hores. Demà és celebrarà la fase previa de les Pitiüses a l’hotel THB Los Molinos a partir de les 12.00 hores.

Els finalistes de cada fase prèvia competiran entre sí per escollir ‘El millor Pa amb Oli del Món’ el 28 de febrer de 13.00 a 14.00 hores a Sa Feixina, coincidint amb la inauguració de la Fira del Pa amb Oli. El campió es donarà a conèixer el mateix 28 de febrer.

El guanyador de ‘El Millor Pa amb oli del Món’ i els finalistes podran vendre el seu Pa amb Oli, a un preu de 6€, durant els quatre dies de la Fira del Pa amb Oli que es celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

El I Campionat del Món del Pa amb Oli, organitzat per AgenciaCom i Restauración Mallorca, juntament amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, compatarà també amb l’ajuda de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, ASCAIB, la D.O. Oli de Mallorca, Oliva de Mallorca, Bodegas José Luis Ferrer, Coca-Cola i La Fiore. Així com la col·laboració de IB3, Cadena SER, Mallorcadiario.com i Televisió d’Eivissa i Formentera com a mitjans oficials.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *