Noticies

La D.O. Oli de Mallorca participarà en el I Campionat del Món del Pa amb Oli

Sebastià Solivellas, president de la D.O. Oli de Mallorca, serà membre del jurat del campionat

La denominació d’origen ‘Oli de Mallorca’ entra a formar part de l’organització del I Campionat del Món del Pa amb Oli com a assessor gastronòmic i membre del jurat. Un campionat que estarà emmarcat dins la I Fira del Pa amb Oli que es celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

El president de la D.O. ‘Oli de Mallorca’, Sebastià Solivellas, que formarà part de jurat assegura que «com a entitat certificadora dels olis d’oliva verge extra elaborats a Mallorca ens sembla molt interessant que es doni protagonisme a aquesta elaboració tan estimada pels mallorquins com és el pa amb oli amb l’organització d’una fira i aquest primer campionat mundial».

A més, afegeix que «segur que el campionat serà tot un èxit ja que, probablement, no hi ha mallorquí que deixi passar una setmana sense menjar-ne un, ja sigui a casa o fora d’ella. Poques elaboracions ofereixen tanta la versatilitat com la del pa amb oli on a partir d’una cosa tan bàsica com el pa, l’oli d’oliva verge extra, tomàquet i sal pot adquirir totes les formes i matisos que un desitgi en funció dels complements que se li posi».

Com participar al campionat

La participació en el I Campionat del Món del Pa amb Oli es gratuïta i podran participar-hi tots els restaurants de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, així com restaurants de tot el món, que vulguin confeccionar ‘El millor Pa amb Oli de Món’.

Els participants interessats només han d’enviar un email a inscripcions@agenciacom.com indicant que volen participar en el campionat i amb les seves dades (nom, cognoms, restaurant amb el qual participa, telèfon i email de contacte).

El I Campionat del Món del Pa amb Oli, organitzat per AgenciaCom i Restauración Mallorca, juntament amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, compatarà també amb l’ajuda de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i ASCAIB. Així com la col·laboració de IB3, Cadena SER i Mallorcadiario.com com a mitjans oficials.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *